Knock Knock..

Beste huurders (van gebouw A),

Eerder informeerde we je al over het bezoek van firma Compaan (heb je dit gemist, zie onderstaand bericht). Echter komen ze een weekje later dan eerder gemeld.

Komende week zal de firma Compaan (ook huurder in gebouw A) starten met het onderzoek dat nodig is voor een EPA (Energie Prestatie Advies). Om een goed advies te kunnen geven is het voor hen nodig om alle ruimtes in gebouw A te bezichtigen. Maurice Vanderlinden zal daarom in week 5 bij alle huurders even binnen (willen) kijken. Het gaat m.n. om het vermogen van de verlichting en de aanwezigheid van koeling.

We hopen jullie zo voldoende geïnformeerd te hebben over het bezoek dat jullie wellicht van Maurice krijgen komende week. Mocht je hier meer over willen weten kunnen jullie direct contact opnemen met Rob.