Breakfast Club 17 januari | Training Leiderschap

2018 gestart met goede (zakelijke) voornemens? En hoe staat het daar nu mee, 10 dagen later? Wat het antwoord ook is, een kick-start Breakfast Club waar jouw leiderschap skills verder worden getraind om je daadwerkelijk aan je goede voornemens te houden is altijd van toegevoegde waarde! Meld je hier direct aan voor de Breakfast Club.

We hebben komende woensdag 17 januari Anke Briels uitgenodigd een korte maar zeer inspirerende training te geven over hoe je Straight-Line Leadership kunt toepassen in je bedrijf en je leven, waardoor je meer resultaat en een krachtiger leven creëert. Anke is een Straight Line Business Coach, wil je daar meer over weten? Klik dan hier.

De essentie van deze sessie is gebaseerd op 3 peilers:

> Het verhogen van je persoonlijke effectiviteit.

> Het efficiënter oplossen van problemen en uitdagingen.

> In minder tijd meer weten te genereren zowel zakelijk als persoonlijk.

Anke Briels, behoort tot de top van high-end performance coaches van ons land. Ze staat bekend om haar directe no-nonsense aanpak. Anke haar focus is dan ook gericht op het op één lijn krijgen van je zakelijke leven, persoonlijke leven én fysieke gezondheid. Anke zorgt in haar coaching voor haarscherpe analyses, brutaal eerlijke vragen en een uitzonderlijke open/eerlijkheid, met als gevolg; keiharde resultaten!

Tijdens de Breakfast Club krijg je handvaten aangereikt om:

1. tot de kern te komen van waarom je staat waar je nu staat en nog niet daar waar je wil staan.

2. te ontdekken wat er nodig is om te komen waar je wil komen, en belangrijker nog; WIE je daarvoor moet zijn.

3. helderheid te krijgen, zodat je direct weer effectieve beslissingen kunt maken.

4. te starten met het oplossen van zaken die je al jaren met je meedraagt.

5. te stoppen met zoeken, en te starten met het creëren van wat je wil.

Conclusie: een goed begin van je dag en kick-start van het nieuwe jaar!

Woensdag 17 januari | Locatie: C’licious

07.30 – 08.00 uur : ontbijt

08.00 – 09.00 uur : training