Wegwerkzaamheden tussen gebouw A en B

Morgen wordt er gestart met graafwerkzaamheden tussen gebouw A en gebouw B. Vanaf de hoek aan de receptiezijde tot aan de hoek van de entree B-bouw ( bij C’licious ). Dit betekent dat tijdens de graafwerkzaamheden geen verkeer mogelijk is tussen A en B bouw. Het verkeer dat na de entree normaal links afslaat zal daarom om moeten rijden. De verwachting vrijdag (in de loop van de dag) weer verkeer mogelijk is.

Maandag zullen er ook nog werkzaamheden verricht worden t.b.v. het repareren van de centrale verwarming, met een mogelijke uitloop naar dinsdag. Dit betekent dat er vanaf maandag aan de voorzijde van de A-bouw geen centrale verwarming is. De verwachting is dat in de loop van dinsdag de werkzaamheden afgerond worden.

We hopen je hiermeer voldoende geïnformeerd te hebben over de aanstaande werkzaamheden. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Rob.