Breakfast Club | 15 november

Tijdens deze editie van The Breakfast Club staat het thema "Legal Shares" centraal. Een bijeenkomst over de rol van de moderne advocaat, gepresenteerd door Charles Lückers. Ontbijt je mee? Laat het ons weten.

"Niet als een ambulance achter allerlei ongelukken aanrennend, maar de ondernemer preventief te ontzorgen". Van contract tot cash: C2C. Financiën en recht lopen daarin dicht naast elkaar en zijn zelfs deel één. Dit is mogelijk door inzet van digitale platforms, blockchain en kunstmatige intelligentie. Doelstelling is dat een ondernemer zich veel meer met zijn product en klanten kan bezig houden en tijd en energie bespaart op zijn backoffice. Achterliggende doelstelling is het voorkomen van incidenten, procedures en een flinke besparing op de kosten.

Hier maak je alvast online kennis met Lückers BedrijfsAdvocaten. Zij zijn een (bijna) 65 jaar oud bedrijf, met een puur bedrijfseconomische inslag en ver vooruitlopend op technologisch gebied, althans voor een advocatenkantoor. Om die reden gaan ze ook naar bedrijven toe en zijn o.a. actief op Strijp-S in Eindhoven, op de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen en op C-Mill.