Kom jij a.s. donderdag ook naar Ignite?

Komende donderdag, 12 oktober, wordt de tweede editie van Ignite Parkstad georganiseerd in Basecamp (gebouw B, ©-mill). Een avondprogramma met inspirerende sprekers over thema’s als; Cities are about people, Happiness is a choice…Yours, Towards a sustainable and social future & add some music to your love life! Een avond, die onderdeel uitmaakt van de programmering rond het 10-jarig bestaan van ©-mill, die je zeker niet wilt missen! Ben je overtuigd? Geef dan op Facebook aan dat je erbij bent.

Ignite gaat over snelle en bovenal leuke presentaties. Sprekers mogen voor hun presentaties 20 slides gebruiken; elke slide mag slechts 15 seconden in beeld blijven. Daarmee krijgt elke spreker dus slechts 5 minuten om zijn verhaal te doen! De eerste Ignite vond plaats in 2006 in Seattle (USA), en heeft zich vanaf dat moment ontpopt tot een wereldwijd fenomeen. En nu is Parkstad Limburg al voor de tweede keer aan de beurt!