Een nieuwe Miller stelt zich voor

Keulers Aarts-Mulder Advocaten is een van onze nieuwste huurders, zij stellen zich graag aan jullie voor.

“Sinds kort huren wij kantoorruimte op ©-mill in ondernemersgebouw B, ruimte 1.31. Wij zijn verheugd over de expansie van ons kantoor, dat sinds oudsher gevestigd is in Beek, naar het inspirerende ©-Mill complex in Heerlen”.

De reden voor de uitbreiding naar Heerlen is in eerste instantie gelegen in het feit dat per 1 april van dit jaar Irene Aarts toegetreden tot ons kantoor. Aangezien de klantenkring van Irene zich voor een groot deel in de regio Heerlen bevindt, hebben wij ervoor gekozen de binding van Irene met Heerlen vast te houden. Dit biedt tevens de mogelijkheid om de band met Heerlen in de toekomst ook uit te breiden door versterking van het team in Heerlen.

Onze cliënten zijn zowel ondernemers als particulieren uit de regio Limburg, alsook buiten deze regio zowel nationaal als internationaal. Wij zijn met zes advocaten (ieder heeft een eigen rechtsgebied) en drie secretarieel medewerksters. Meer informatie over ons kantoor en de advocaten is terug te vinden op onze website: www.keulersadvocaten.nl

Zoals gezegd zijn wij verheugd en hebben wij veel zin om de uitdaging van het nieuwe werken aan te gaan op het inspirerende, innovatieve en creatieve ©-Mill complex in Heerlen. Dit werkt verfrissend en biedt nieuwe kansen en mogelijkheden. Wij hopen op prettige, positieve contacten met onze medebewoners en wij zien uit naar de vele activiteiten die door ©-Mill worden georganiseerd, zoals de maandelijkse Millers borrel en de Breakfast Club. Uiteraard zijn jullie van harte welkom om een keer bij ons binnen te lopen om nader kennis te maken. De deur staat open!

Met vriendelijke groeten,

Keulers Aarts-Mulder Advocaten

P.s. Ben jij (nieuwe) huurder bij ©-mill en wil je ook een profielschets van jouw onderneming in onze nieuwsbrief laten plaatsen? Laat het ons dan weten.