Mijlpaal! ©-mill bestaat 10 jaar.

Kroon op ons werk, dus kroon op het hoofd. Het is feest. ©-mill is in de afgelopen 10 jaar uitgegroeid van voormalig Philipsfabriek naar een bruisende Business Community en om ons gezamenlijk succes te vieren, staat de hele maand oktober in het teken van het jubileum.

Ons succes? We lappen met alle liefde de regels aan onze laars. Limburgs statement “doe maar normaal dan doe je al gek genoeg”, dat kennen wij niet! Lekker werken, ruimte voor een knipoog, leven in de brouwerij en focus op mensen. ©-mill levert een compleet pakket zodat ondernemers kunnen focussen op waar zij goed in zijn: ondernemen.

Terugkijkend op de afgelopen 10 jaar, durven we wel te zeggen dat we het niet slecht hebben gedaan. De deuren stonden altijd wagenwijd open, armen open voor alle lokale initiatieven en een bekroning in 2011 als beste bedrijventerrein van Nederland. En hoewel we vast onderdeel van het Heerlens ondernemerslandschap zijn geworden, blijven we verrassen.

Hoe ©-mill er over 10 jaar uit ziet? Geen idee. De wereld verandert constant, tijdelijk is het nieuwe definitief. Vinden wij prima. Vandaag blikken we even terug. Want soms mag je ook even stil staan bij je eigen succes en nog belangrijker, hét vieren! Daarom staat de hele maand oktober in het teken van ons 10-jarig bestaan. Wij zetten de deuren open, hangen de slingers op, organiseren feestjes, zorgen voor reuring in het park.

©’fest

14 oktober – kom je met ons mee vieren?

Ben je al een tijdje nieuwsgierig of ken je een Miller die op ©-mill werkt? Misschien was je zelfs werkzaam in de tijd dat ©-mill nog Philips was. Voel je welkom een kijkje te nemen naar alles wat er schuil gaat achter de poorten van ©-mill. Van jong tot oud, aan iedereen is gedacht!

De Millers vertellen deze dag over hun eigen bedrijf, werkzaamheden en de onderlinge briljante samenwerkingen. Ben je klaar met neuzen en wil je liever actief bezig zijn? Wat dacht je van een Street Art tour door ons gebouw, graffiti workshops (voor kids) en maak onderdeel uit van een green screen setting en fotoshoot. Of ga je liever een beetje mee in het ritme van onze huisbands, een stadsdichter of DJ’s? En dat allemaal onder het genot van een hapje en drankje van de foodtrucks!

We zien je graag 14 oktober van 14.00 tot 20.00 uur!

Wil je op de hoogte worden gehouden over het laatste nieuws, volg ons dan op Facebook/cmillheerlen.