C’fest 14 oktober

Noteer je de datum alvast in je agenda? Zaterdag 14 oktober vieren we namelijk groot feest op ©-mill!

Vanaf 14.00 uur staan de poorten en deuren wagenwijd open en verwelkomen we iedereen om samen met ons het 10-jarig jubileum te komen vieren.

©’fest (dank aan Joost Smeets voor de inzending van de winnende naam!)

Millers, partners, vrienden, bekenden, familie, buurtbewoners en nieuwsgierigen, iedereen is welkom! Op dit moment worden de laatste details van het middag- en avondprogrammering op elkaar afgestemd (o.a. foodtrucks, pop-up bioscoop, creatieve workshops, live optredens en nog veel meer feestelijks.)

Overal is aan gedacht, maar het kan nog beter en completer. ©-mill zet haar deuren wagenwijd open, een mooie aangelegenheid voor alle Millers om hetzelfde te doen. We willen de bezoekers (inclusief de Millers) een onvergetelijk (open) dag bezorgen! Jong en oud, voor iedereen is er vermaak. Maar hoe leuk is het om óók iedere bezoeker iets te vertellen over je eigen bedrijf, werkzaamheden of de briljante samenwerkingen met andere Millers die hier plaatsvinden? Vinden wij dus ook, daarom staan we open voor alle soorten bijdrages. Wil je wel iets doen maar weet je niet meteen wat? Kom een kop koffie drinken (laat het Annyck of Vera even weten), sparren we er samen verder over.

14.00 – 18.00 uur | Open dag

18.00 – 20.00 uur | Feestje!