01.10.2017 = 10 jaar ©-mill

Kroon op ons werk, dus kroon op jouw hoofd. Het is feest! ©-mill is in de afgelopen 10 jaar uitgegroeid van voormalig Philipsfabriek naar een bruisende Urban Business Community bovenaan de Molenberg en om ons gezamenlijk succes te vieren, staat de hele maand oktober in het teken van ons jubileum.

We trappen de feestmaand af met een heus festival op ©-mill en wel op zaterdag 30 september. (Noteer alvast in je agenda). Aan het festival ontbreken nog enkele elementen: een naam én de individuele bijdrage van onze Millers. Dus.. heb jij een briljante naam voor het festival en wil je die ruilen tegen eeuwige roem en een kleine verrassing? Laat het ons weten!

Het festival is toegankelijk voor iedereen! Millers, partners, vrienden, bekenden, familie, buurtbewoners en nieuwsgierigen. Er wordt momenteel hard gewerkt aan een middag- en avondprogrammering. Foodtrucks, openlucht bioscoop, obstacle run, creatieve workshops, live optredens en nog veel meer feestelijks. Overal is aan gedacht, maar het kan nog beter en completer. Omdat ©-mill haar deuren wagenwijd openzet hopen we dat ook van onze huurders dat ook doen.

We willen de bezoekers (inclusief de Millers) een onvergetelijk (open) dag bezorgen! Jong en oud, voor iedereen is er vermaak. Maar hoe leuk is het om óók iedere bezoeker iets te vertellen over je eigen bedrijf, werkzaamheden of de briljante samenwerkingen met andere Millers die hier plaatsvinden? Vinden wij dus ook, daarom staan we open voor alle soorten bijdrages. Wil je wel iets doen maar weet je niet meteen wat? Kom een kop koffie drinken, sparren we er samen verder over.