Werkzaamheden elektrische installatie 15 & 16 juli

Mocht jij een van de Millers zijn die ook graag in het weekend hier werkt, houd er dan rekening mee dat in het weekend van 15 en 16 juli er werkzaamheden plaatsvinden waar je wellicht hinder van kunt ondervinden. In gebouw A, B, K en V worden de elektrische voorzieningen (trafo’s en verdelers) gecontroleerd. Dat betekent dat deze gebouwen volledig spanningsloos worden gemaakt.

> 15 juli : Gebouw A

> 16 juli : Gebouw B, K en V

Dit kan eventueel gevolgen hebben voor aangesloten apparatuur bij onze huurders. Zo staan er verschillende servers in het gebouw welke door de huurder worden gebruikt en wij geen toegang tot hebben. Het verdient aanbeveling deze apparatuur op een goede wijze uit te schaken en natuurlijk na de werkzaamheden weer aan te zetten. Daarnaast kan het gevolgen hebben voor eventuele alarminstallaties of andere systemen welke direct op de spanning door de huurder zijn aangesloten. De werkzaamheden worden om 8 uur gestart en duren normaal gesproken niet langer dan twee uur (in het gunstigste geval maar een uur). Zijn hier vragen over, meld je dan bij Frank!