19 JULI de volgende (ijskoude) Breakfast Club

Dat betekent deze maand dus geen Breakfast Club? Ja, dat klopt! Maar niet te lang getreurd want de voorbereidingen voor de juli editie zijn al in volle gang. Noteer daarom alvast in je agenda: 19 juli – 07.30 uur. Deze editie zorgen we voor een intens koude kick-start van je dag, niet verkeerd met temperaturen zoals vandaag.

Wat gaan we doen dan? Niet met de voeten in de klei, maar in het ijs! Bart Scholtissen, gecertificeerd instructuur van de Wim Hof Methode (ook wel bekend als The Ice Man) zal een workshop verzorgen waarbij we op een interactieve manier ingaan op waarom mensen stress ervaren en vastlopen in onze jachtige en oppervlakkige samenleving. Daarna zal hij ook adviezen geven over stappen die men kan zetten om tot meer rust en controle te komen om zo te werken aan een gezonder, gelukkiger en sterker leven. Niet verkeerd toch?

En uiteraard zijn er kilo’s ijs aanwezig om de Millers te voorzien van een koude prikkel! Een bijzondere ervaring die wij graag met onze community beleven en delen! Schrijf je nu alvast in zodat je gegarandeerd bent van een plek aan de ontbijttafel en in die teil met ijs. Aanmelden kan hier.