Students on Snow

Graag informeren we je over Students on Snow. Dit sportieve carrière event biedt kansen voor bedrijven in de regio die aan de slag willen met employer branding. Students on Snow is een inmiddels bewezen succesformule voor bedrijven om hooggekwalificeerd jong talent te werven. Op 23 november 2017 vindt in SnowWorld Landgraaf al weer de vierde editie plaats van het coolste carrière event voor de Euregio.

Tijdens Students on Snow ontmoeten jonge talenten en innovatieve werkgevers elkaar in een ontspannen mix van funsport en carrièrebeurs. De eerste kennismaking vindt plaats op de piste en is sportief en informeel. Aansluitend is er tijdens de carrièrebeurs ruimte voor verdiepende gesprekken en worden ambities en carrièrekansen besproken. Deelname aan Students on Snow versterkt het imago van deelnemende bedrijven als aantrekkelijke werkgever en is een uitstekende manier voor om deze doelgroep aan zich te binden.

Student on Snow kent verschillende instapmogelijkheden. Al vanaf € 1.499 (excl. B.T.W.) komen bedrijven in contact met vooraf geselecteerde kandidaten die voor hen interessant zijn. Lees er meer over op de website van SoS Events . Dit jonge bedrijf uit Aken verzorgt sinds 2012 sportieve events gericht op employer branding. Bedrijven als Bayer, Deloitte, Deutsche Telekom, Medtronics en Inform GmbH zijn vaste partners van SoS Events.