Ontbijten tussen de BMWi’s en Tesla’s? Het kan tijdens de Breakfast Club

SAVE THE DATE > woensdag 17 mei > 07.30 / 09.00 uur. (en alle andere 3e woensdagen van de maand tot het einde van het jaar) Want dan vindt altijd de Breakfast Club plaats. Tijdens deze editie laten we jullie kennis maken met EC-rent, haar deelauto-project en het wagenpark bestaande uit o.a. de Tesla S, Tesla X en BMWi8. Meld je nu aan voor deze kick-start van je dag!

Na een krachtig ontbijt bij C’licious, presenteert EC-rent haar ‘deelauto project’, waarna enkele BMW i3’s je opwachten om kennis te laten maken met de auto, het elektrische rijden en onze mobiele applicatie voor het reserveren van de deelauto’s. Een rondje over het ©-mill terrein in een van de auto’s is inclusief!

Je bent ook van harte welkom om later op deze dag voorbij te komen, EC-rent is tot 17.30 u. aanwezig voor kennismakingsritten.


EC-Rent is een bedrijf met Limburgse wortels dat inmiddels heel Nederland veroverd met haar elektrische huurauto’s. Zij zijn in 2015 gestart en hebben inmiddels een vloot van elektrische auto’s op locaties in Heerlen, Eindhoven, Leiden en Groningen. Het is hun missie om iedereen te overtuigen van het genot en plezier van de elektrische auto.

Milieubesparing kost vaak geld. Deze elektrische deelauto’s niet. Je betaalt naar gebruik en gaat na het eerste uur zelfs per minuut afrekenen. In de prijs zitten alle kosten inbegrepen, dus geen verrassingen achteraf! Daarnaast hoef je geen abonnement af te sluiten, dus gebruik je de deelauto een maand lang niet, dan betaal je ook niets. Op deze kennismakingsdag geven zij nog meer inzicht in de kosten en de besparingen ten opzichte van je eigen auto en/of tweede auto.