Nieuwe kookclub voor (Miller) ondernemers

Millers die het leuk vinden om één keer per maand een avond te koken, onder begeleiding van een chef-kok, en openstaan voor kennismaking met andere ondernemers uit Parkstad (buiten C-Mill) zijn bij ons aan het juiste adres. We koken iedere tweede dinsdag van de maand een 4-gangenmenu. De bedoeling is dat we een leuke groep creëren waarmee we maandelijks bij elkaar komen om samen te koken en eten, onder het genot van bijpassende wijnen of iets anders. Vorige maand heeft de eerste, zeer gezellige en smakelijke, kookavond van deze club plaatsgevonden. Geen held in de keuken? Geen probleem! De receptuur die we in het begin volgen gaat uit van een beginnersniveau. De bedoeling is dat we in een later stadium wat complexere receptuur volgen. Lijkt het je leuk? Neem dan contact op met Stan Mrosek.

We komen bij elkaar in een professionele keuken op een locatie in Valkenburg (gratis parkeergelegenheid naast de locatie). Vooraf krijg je de receptuur die we die avond gebruiken per mail toegestuurd. We koken vooral moderne gerechten uit de Franse en Italiaanse keuken. De kosten bedragen ca. € 50,- per avond, waarbij alles (ook de drank) inbegrepen is. Lijkt het je leuk? Neem dan contact op met Stan Mrosek! Als je de eerste keer komt, beschouwen we dit als een introductie-avond. Je kunt vervolgens uiteraard zelf bepalen of je wilt blijven deelnemen.