Breakfast, collaborate and listen!

Een gratis ontbijt waarbij je andere ondernemers ontmoet en geïnspireerd raakt voor de rest van je werkdag. Daar wil je bij zijn! Noteer 19 april in je agenda want dan vindt de editie van deze maand plaats.

‘De Breakfast Club’ is het ontbijt voor alle ondernemers op ©-mill, waar tijdens deze editie vulling voor je maag, mind en marketing wordt geboden. De medemillers van Pure Minds nemen je mee in de wereld van online marketing met als hamvraag; ‘waarom is e-mailmarketing waardevol voor jouw onderneming’. Wil je hier alles over weten en de heren (én dame) het hemd van het lijf vragen, meld je dan nu aan!

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Dat sla je toch niet over? Daarom kom je naar de Breakfast Club donderdag 19 april om 07.30 in C’licious, meld je daarom nu aan!