Ontbijten & inspireren met de IBA Breakfast Club

Een gratis ontbijt waarbij je andere ondernemers ontmoet en geïnspireerd raakt voor de rest van je werkdag. Daar wil je bij zijn. Schrijf 19 januari in je agenda. Ook dit jaar gaat ©-mill door met de Breakfast Club!

‘De Breakfast Club’ is het ontbijt voor alle ondernemers op ©-mill. In de laatste Breakfast Club werd aangegeven dat er behoefte is aan een mix van thema’s: zowel op het terrein van ©-mill als daarbuiten. Daarom heeft ©-mill IBA Parkstad uitgenodigd om aan tafel te schuiven bij het volgende ontbijt. Samen ideeën uitwisselen, inspireren, ondernemen.

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Dat sla je toch niet over? Natuurlijk niet! Daarom kom je naar de Breakfast Club donderdag 19 januari om 07.30 in C’licious. Afgesproken 😉