Dennis Gaal gaat C’magne verlaten en zijn eigen bedrijf starten

Dit jaar, op 1 november, vierde Dennis Gaal zijn 10e jaar bij C’magne.

Eerst in de rol als manager bij De Bazaar en daarna in vele projecten zoals Strijp-S, ROOOMS, Office a la Carte en zeker ook als manager bij ©-mill.

Dennis heeft mij recent aangegeven een volgende stap te willen maken in zijn carrière en wel als zelfstandig ondernemer. Ik heb dit, met grote weemoed, geaccepteerd.

Per 1 januari 2017 zal het zover zijn en zullen wij Dennis zeker gaan missen.

Nu al dank ik Dennis heel veel voor al hetgeen hij voor C’magne en zeker ook ©-mill in de afgelopen tijd heeft betekend.

En C’magne en ©-mill vanaf 1 januari 2017!

Het leven gaat verder, en nadat we Dennis veel succes hebben toegewenst gaan we met het C’magne- en ©-mill-team natuurlijk weer volle vaart verder. Nieuwe uitdagingen dienen zich aan. Zelf zal ik mijn rol binnen ©-mill behouden en voor jullie je ‘hotelier’ blijven.

Verder bestaat het ©-mill-team uit bekende personen als Frank Jeuring (management en technisch beheer), Roy Amkreutz (boekhouding), Rian Moonen (social media en events) en Kim Kickken (ondersteuning).

Vanaf 1 januari zal Vera Offermans ons team gaan uitbreiden en zal zij onder andere een rol gaan krijgen bij de verhuur en accountmanagement voor alle huidige en nieuwe Millers. Volgende week zullen wij haar aan jullie voorstellen.

Wij staan er dus (weer) klaar voor en zijn er zeker van dat ook 2017 weer voor en met jullie een succesvol en goed jaar gaat worden.

Voor nu alvast een ‘Gouw Roetsj’!

Groet,

Geerd Simonis