Foto’s, schilderijen en meer in gebouw A

Er hangt een nieuwe expositie in gebouw A, met een mooie afwisseling van meerdere kunstenaars. Minouck van der Salm, Iwan Wijnen en Hessel Folkertsma slaan de handen in elkaar om je in gebouw A te laten inspireren én ook een beetje aan het denken te zetten. De prachtige beelden zijn te bekijken in het hele gebouw. Loop even langs!

Maak kennis met de kunstenaars

Minouck.png

Minouck van der Salm (1970, Delft) – pasteltekeningen en mixed media.

Ik teken en schilder intuïtief, waardoor mijn werk voornamelijk uit organische vormen bestaat. Voor mij is tekenen een innerlijke reis naar gevoel en passie. Het werkt voor mij meditatief. Tijdens het tekenen laat ik me inspireren door verschillende muziekstijlen; voornamelijk door klassieke muziek.

E-mail: minouck@hotmail.com

Iwan.png

Iwan Wijnen (1974) – paintings, drums, woodsculptures and own sounds (The Opulence of Austerity).

E-mail: iwanwijnen@hotmail.com

Hessel.png

Hessel Folkertsma (1988, Arnhem) – fotografeert op documentaire wijze het theater van het dagelijkse leven.

Dankzij zijn eigen gemengde afkomst ontstond al op vroege leeftijd een interesse in het observeren van verschillende culturen. Al reizende met een camera in de hand, legt Hessel zijn perspectief op de wereld vast. Naast het vastleggen van momenten is hij ook diep verbonden aan het maken van muziek en fotografeert hij graag muzikanten. Hessel werkt zowel analoog als digitaal.

E-mail: info@hesselfolktertsma.com

Website: www.hesselfolkertsma.com