AED op het terrein van ©-mill

Het wordt steeds drukker bij ©-mill. Om de veiligheid op het terrein te bevorderen en jullie gezondheid te bewaken, hangt er vanaf nu een AED aan de voorzijde tussen gebouw B en C. Vrijwilligers van HartslagNu die binnen een straal van 500m van de AED wonen krijgen een bericht zodra een melding is gedaan van een noodgeval.

Graag vragen we je om te overwegen of je eventueel ook in deze oproeplijst wil staan. HartslagNu is een vrijwillig systeem en je geeft alléén gehoor aan de oproep als je daartoe in staat bent.

Mocht je, om welke reden dan ook, geen hulp kunnen of willen verlenen dan hoef je niet te reageren op de oproep. Je bepaalt steeds zelf of je op het moment van de oproep in staat bent om hulp te bieden. Interesse? Lees meer via de website van HartslagNu (of meld je meteen aan):