Winnares ludieke actie Future Media Productions

Toen Future Media Productions naar ©-mill verhuisde, besloten ze een ludieke actie te organiseren. René heeft zich in twee dagen overal voorgesteld en visitekaartjes verzameld voor een loterij. Nu is er een winnaar: Gonny Schoenmaekers!

Onder het toeziend oog van Wilma heeft Geerd Simonis de gelukkige winnaar getrokken uit de verzamelde visitekaartjes. Future Media Productions, die zich in mei dit jaar vestigde op ©-mill, wilde graag een introductie-actie inzetten om op een leuke manier in contact te komen met de andere Millers. "Samen met Gonny gaan we nu een mooie korte film maken over haar passie: Gordijnen in stijl", zegt René. "Deze kan ze gaan inzetten op social media, haar website of tijdens een presentatie!" Zelf ook een leuke actie? Laat het ons weten. Gefeliciteerd Gonny!