Ontdek ©-mill Basecamp op 19 oktober

Basecamp is dé startplaats voor de expeditie naar de ondernemerstop. Het is een plek waar ondernemers hun tentje opzetten en samen met anderen gefocust aan de reis als ondernemer beginnen.

Ontdek Basecamp tijdens onze opening op woensdag 19 oktober 2016. Bezoek de creatieve omgeving, luister naar inspirerende pitches en ontdek wat Basecamp voor jou kan betekenen! Vanaf 16.00u staan de hapjes en drankjes klaar. Je bent van harte welkom. Meld je via basecamp@cmill.com aan vóór 17 oktober.

In Basecamp biedt ©-mill de plek waar nieuwe ondernemers zich kunnen ontwikkelen. Lekker bezig zijn met hun bedrijf, in een ruimte met collega’s samen, in een Tipi (kantoor) en zelfs in een ruige werkplaats.

Niet als huurder maar als lid van de club!

Alle leden kunnen natuurlijk van de services en faciliteiten van ©-mill gebruik maken. Speciaal voor de Basecampleden bieden we zelfs trainingsprogramma’s om de ondernemers naar de ‘top van hun berg’ te leiden.

Basecamp is a place to work & a way to work

Programma

16.00 – Ontvangst met muziek, hapje en drankje

16.15 – Welkomstwoord door Geerd Simonis

16.30 – Parkstadse topper Vince Meens: International Tech Entrepreneur & Investor op het gebied van reizen en financiën.

Vince praat over zijn vele startups: van een privé-jet maatschappij tot blockchain (database) concepten, van faillisement tot overdonderend succes.

16.50 – Open innovatie, ondernemerschap en coworkingprogramma’s gepitcht door Pierre Buijs (inclusief primeur!)

17.00 – Borrel (of de mogelijkheid om op tijd thuis te zijn voor het eten)

19.00 – Einde