Jouw boodschap op ieders deurmat?

De 1Lokaal weekkrant geeft in samenwerking met ©-mill, begin november een special uit over ©-mill en haar bewoners. Deze 16 pagina’s tellende special verschijnt huis-aan-huis in geheel Parkstad en legt uit wat ©-mill en haar Millers zo bijzonder maakt. Wil jij als Miller (of partner van ©-mill) in deze special met een advertentie, vacature of interview?

Middels deze special bieden wij de gelegenheid om jouw bedrijf, binnen het juiste kader, samen met ons aan meer dan 200.000 mensen te presenteren. Dat mag in een volledig eigen tekst en stijl óf met behulp van onze tekstschrijvers en ontwerpers. Samen vinden we de juiste woorden en zorgen we voor een mooie weergave van jouw bedrijf.

1Lokaal is zelf bewoner van ©-mill en heeft een uniek aanbod om je bedrijf op grote schaal onder de aandacht te brengen. Benieuwd? Neem dan even contact op met 1Lokaal: adv1heerlen@aencmedia.nl .