Nieuwe kunst in gebouw A

Zoals sommigen van jullie misschien al gezien hebben, hangt er sinds deze maand nieuwe kunst in gebouw A. Veronique de Groot (Kiekart) heeft een samenstelling van haar werken gekozen om de wanden van gebouw A opnieuw kleur te geven. Lees verder om kennis te maken met haar verhaal!

Leuk dat ik me aan jullie mag voorstellen middels dit bericht en mijn werken in gebouw A.

Kiekart = samenstelling van mijn koosnaam door mijn broertje (Kiek) en mijn werk mag ik inmiddels Art noemen.

Gedurende mijn jeugd en de rest van mijn leven heb ik altijd graag getekend, geschilderd en met kleuren gewerkt, toen mijn kinderen klein waren heb ik veel bonte kleding voor hen gemaakt. 35 jaar lang ben ik leerkracht in het (speciaal) basisonderwijs geweest, in diverse functies. De laatste jaren is het creatief werken explosief toegenomen, waardoor ik van mijn hobby ook mijn werk aan het maken ben.

Mijn inspiratie haal ik vooral uit mensen, natuur, kleur en structuur. Experimenteren met verschillende materialen en elementen (zoals zwaartekracht en tijd) resulteren in verrassende processen. Naast acrylverf en mixed media werk ik ook graag met pastelkrijt, dan voornamelijk portretten.

Inmiddels heb ik deel genomen aan diverse kunstmarkten, was ik gastkunstenaar op Kunzfetti 2015 en heb ik diverse opdrachten voor portretten gekregen.

Aangezien ik nog naam moet maken bied ik de schilderijen in gebouw A voor zachte prijzen aan, met uitzondering van één werkstuk, dat voor mij heel waardevol is. Nieuwsgierig? Dan nodig ik je uit om een kijkje te gaan nemen!

Meer werk is te zien op mijn website www.kiekart.com en facebook/kiekart

Contact is mogelijk via de website of email veronique@degrootsittard.nl

Graag tot ziens!

Veronique de Groot (Kiekart)

20160621_225853.jpg 1.jpg