Back to basics in de nieuwe ruimtes van ©-mill

Enthousiaste ondernemers die wel houden van DIY projecten, ‘open door policies’ en op zoek zijn naar een broedplaats om hun kantoor te landen, zijn welkom in het nieuwe gedeelte van gebouw B! Het nieuwe project gaat ‘Basecamp’ heten en er zijn nog verschillende ruimtes beschikbaar. Bekijk de mogelijkheden op www.cmill.com/beschikbaar of neem even contact met ons op!

Met ©-mill Basecamp biedt ©-mill de diverse bedrijfs-/kantoorruimtes in gebouw B aan in een nieuw jasje. Of eigenlijk, exact in het jasje waar het nu in zit. De ruimtes zijn namelijk beschikbaar onder het motto ‘Do it yourself’: ze worden opgeleverd in de huidige staat en je mag er compleet in losgaan. Alles in de ruimte mag geverfd en verbouwd worden, zolang de muren maar blijven staan. Start vanuit ons basecamp en groei door naar de top. Er zijn zowel flexwerkplekken voor de beginner, als bedrijfsruimtes tussen de 100 en 900m². Zo vinden freelancers, startups en andere inspirerende ondernemers de ideale werkplek tegen een interessante prijs.