Goud voor Parkstad!

De regio Parkstad Limburg is winnaar in de categorie ‘Beste Reisbestemming ter Wereld’ van de Tourism for Tomorrow Award 2016! En jij bent maar mooi werkzaam in die regio. Lees verder over deze prijs en hoe je deze als ondernemer kunt uitdragen.

WTTC staat voor World Travel & Tourism Council en is gevestigd in Amerika. Deze wereldwijde autoriteit op het gebied van reizen en toerisme kiest ieder jaar o.a. de meest vooruitstrevende reisbestemming ter wereld. Nog nooit is Nederland voor een WTTC Award genomineerd, laat staan een regio in Nederland als beste reisbestemming. Parkstad Limburg, Zuid-Limburg, heel Limburg is trots!

Ben je als ondernemer, stichting of organisatie trots op de behaalde wereldprijs en wil je dit duidelijk uitdragen en communiceren naar uw gasten en klanten? Dan heeft de VVV een pakket aan mogelijkheden voor je. Bekijk de hele toolkit via deze link!