Er wachten gorilla’s op je…

Want ze kunnen wel wat hulp gebruiken! Daarom heeft Gaia Zoo een mooie actie. ©-mill heeft bij de receptie en de ingang van C’licious hun inzamelboxen voor mobieltjes geplaatst. Alle medewerkers bij ©-mill kunnen hierin oude en defecte bedrijfstelefoons deponeren. Heb je thuis nog een oud mobieltje liggen, neem die dan mee! Ook lege cartridges kunnen worden gerecycled en leveren geld op voor de gorilla’s.

De gorilla’s wachten…op oude telefoontjes!

In mobiele telefoons zit de stof coltan. Deze stof komt uit de bodem van Centraal Afrika; precies daar waar gorilla’s leven. Omdat veel mensen steeds vaker een nieuw mobieltje nemen, is er meer coltan uit Afrika nodig. Daardoor verdwijnt het leefgebied van de gorilla…

Recyclen = helpen!

Oude mobieltjes kunnen worden gerecycled. Zo is er minder coltan uit Afrika nodig en blijft het thuis van de gorilla’s behouden. Daarom zamelt GaiaZOO oude mobiele telefoons in. Recyclebedrijf Eeko maakt deze gereed voor nieuw gebruik. Voor elk oud mobieltje dat gerecycled kan worden, ontvangt de natuurbehoudstichting Gaia Nature Fund een paar euro. En dat geld gaat voor 100% naar een project in Afrika om de gorilla’s te beschermen! Zo worden de gorilla’s dus dubbelop geholpen!

©-mill helpt mee!

©-mill heeft bij de receptie en de ingang van C’licious inzamelboxen voor mobieltjes geplaatst. Alle medewerkers bij ©-mill kunnen hierin oude en defecte bedrijfstelefoons deponeren. Heb je thuis nog een oud mobieltje liggen, neem die dan mee! Ook lege cartridges kunnen worden gerecycled en leveren geld op voor de gorilla’s.

Namens GaiaZOO en de gorilla’s hartelijk dank!

gorillas.png