Save & Share the date!

Parkstad is vanaf 8 juli een nieuw ondernemersevent rijker.

Van de jaarlijkse ©-mill barbecue tot SuperThursdays is er al een heleboel te doen op zakelijk netwerk gebied en dat moet vooral zo blijven!

Business in the Park is vooral een moment om alle ondernemende innovatieve en creatieve communities te verbinden. Vandaar dat dit initiatief gesteund wordt door vele locaties en communities.

Wat kun je verwachten?

Tijdens Business in the Park #BIPS16 leer je ondernemers en organisaties kennen met wie je samen verder kunt ondernemen. Voor het geval je ze nog niet kende! Groot of klein, zzp’er of grote sjpeler. Creatief & innovatief. (Buzzword bingo hier hoor!)

Na een inspirerende tuup krijg je meteen in sneltreinvaart een reeks smakelijke pitches opgediend. In kleinere sessies ga je het gesprek aan over ideeën die relevant zijn om ondernemen in Parkstad samen nóg toffer te maken en uiteindelijk betere vrienden met je bankrekening te worden. Toch?

Het zou Limburg niet zijn als we niet smakelijk zouden afsluiten met een glaasje. Visitekaartjes kun je kwijt tijdens de barbecue. Dat brandt lekker. Mocht je iets te veel calorieën oppikken, geen stress! Wij zorgen voor een sportieve activiteit. #lekkerurban

Zet vrijdag 8 juli in je agenda en meld je alvast aan.

Zelden hebben dit soort initiatieven meteen de juiste groep bij elkaar, maar we zien dit als een community effort. Nodig dus vooral ondernemers uit en forward dit mailtje. Wedden dat we binnen een paar edities de hele bende bij elkaar hebben!

Locatie: ©-mill

Tijd: 13.00 uur – 19.00 uur

Business in the Park is een initiatief van verschillende ondernemers en communities en wordt mogelijk gemaakt door Parkstad Limburg en Gemeenten Heerlen. Deelnemers: C-Mill, Sparkcity, Walas, Superstudios, Lijnspel, Betahuis, Creative Corridor, Cube, S13.

Wil je ook een bijdrage leveren? Mail naar mail@businessinthepark.nl .