De KVK helpt ondernemers groeien

De KVK heeft binnenkort een aantal bijeenkomsten over de regeling MKB Financieringspoort Limburg. Graag attenderen we je op de bijeenkomsten ‘Vergroot uw kans op financiering’ die de KVK in de provincie Limburg organiseren. Ze vinden plaats op 9, 16 en 23 juni in Horst, Roermond en Sittard.

Nog op zoek naar financiering voor je volgende project? Lees dan even verder en meld je aan voor één van de bijeenkomsten van de KVK.

Je zoekt geld voor groei? Nu nog een passende financiering vinden en dat is lastig want banken zijn terughoudend. Er zijn veel nieuwe vormen van financiering ontstaan. Wat zijn de mogelijkheden en voorwaarden? Onduidelijkheid hierover kan de financiering van uw groei belemmeren.

In Limburg is het project MKB Financieringspoort Limburg gestart om dit probleem op te lossen. Hierin slaan we een brug tussen ondernemers, verschillende financieringsmogelijkheden en financiers.

Bent je mkb-ondernemer met groeiplannen, nieuw idee, dienst of product? Zoek je financiering en wil je verschillende financieringsopties zo effectief mogelijk benutten? Deze bijeenkomst levert je nieuwe kennis op en een nieuw netwerk van regionale ondernemers om effectieve stappen te zetten op weg naar financiering.

Aanmelden kan via: Vergroot uw kans op financiering