Word jij de nieuwe sponsor van dit dreamteam?

RKSV Bekkerveld is met bijna 900 leden één van de grootste sportverenigingen in Parkstad. Wil je ook je zakelijke netwerk vergroten? Word dan lid van de ING Businessclub bij RKSV Bekkerveld en maak van onze leden en sponsoren jouw klanten!

Komend seizoen start Bekkerveld samen met ING de ING Businessclub met als doel het creëren van een informele ontmoetingsplek voor onze huidige sponsoren en bedrijven in de regio die hun netwerk op informele wijze willen vergroten.

Meerdere keren per jaar organiseren we in samenwerking met ING een uitgebreide netwerkborrel met interessante presentaties en sprekers of een daguitstap naar een leuk evenement.

INTRODUCTIE-AANBOD

Om kennis te maken met de ING Businessclub en RKSV Bekkerveld willen we bedrijven de mogelijkheid bieden om tegen een zeer aantrekkelijk kennismakingstarief van €250 een jaar lang lid te worden van de ING Businessclub, zonder verdere verplichtingen.

Voor deze €250 ben je niet alleen een jaar lang lid van de BC, maar bezoek je gratis de thuiswedstrijden van het eerste elftal , ontbijt je gratis in ons Sportcafé A Gene Bek bij thuiswedstrijden van het eerste elftal en maak je op informele wijze kennis met andere bedrijven.

Als bonus word je drie jaar lang mouwsponsor op de nieuwe wedstrijdshirts van een jeugdteam van Bekkerveld (t.w.v. €135). Hoe leuk is dat?

Kom je ook?

Wil je meer weten over alle reclamemogelijkheden bij Bekkerveld (bijv. adverteren op de TV schermen, op de website, in de sponsornieuwsbrieven of tijdens het Festival)? Kom dan naar de informatie-avond van de sponsorcommissie op DONDERDAG 26 MEI om 20.00 uur in Sportcafé A Gene Bek.

Onder het genot van koffie en vla laten we alle mogelijkheden de revue passeren en kunnen we informeel napraten aan de bar.

Als je naar de informatie-avond komt, laat het ons dan voor 21 mei even weten, dan weten we met hoeveel personen we kunnen verwachten

Neem dan contact op met de sponsorcommissie

E. sponsoring@bekkerveld.com

M. 06-20358080