Gezocht: ondernemers geïnteresseerd in een nieuw woon-werkconcept!

Wonen-Zuid en ©-mill ontwikkelen samen een nieuw woon-werkconcept op de Molenberg in Heerlen. Hiervoor zoeken we ondernemers die graag hun werkplaats/atelier aan huis zouden willen hebben. Ben je er een of ken je er een? Dan nodigen we je graag uit voor een brainstormsessie over dit nieuwe idee, waarin we aan jouw wensen willen voldoen. Zou jij bijvoorbeeld je kantoor graag aan huis willen? Een werkplaats op loopafstand, die je deelt met andere professionals? Apparatuur niet meer zelf hoeven kopen, maar gezamenlijk gebruiken in een collectief? Meld je snel aan!

We zijn benieuwd naar je mening!

Waar?

C’licious, het bedrijfsrestaurant van ©-mill, Jan Campertstraat 5, 6416SG Heerlen

Wanneer?

Maandag 23 mei, van 19.00 – 21.00u

Parkeren?

Dat kan gemakkelijk op het terrein van ©-mill.

De bijeenkomst is gratis, voor drankjes en een hapje wordt gezorgd.

Kom je ook? Meld je dan aan via deze link.