Winnen doe je bij… C’licious!

Het eerste goede nieuws is: morgen wordt er bij C’licious lekker gebarbecued. Tijdens lunchtijd (van 11.30 – 13.30u) is de barbecue heet en kun je je lunch bestellen op het terras van C’licious. Maar er is nog meer goed nieuws! Lees daarvoor snel verder.

Let op! Volgende week maandag (Tweede Pinksterdag) is C’licious gesloten!

Mathieu Sprooten heeft C’licious op een idee gebracht… Een winactie! De prijs blijft nog even een verrassing. Tijdens de Millers BBQ in september wordt de winnaar bekendgemaakt.

Wat moet je doen?

Maak van de C’licious of ©-mill beker een foto op je vakantiebestemming ergens in de wereld. Graag een vermelding erbij waar de foto genomen is (misschien met een herkenbaar punt of object op de foto).

C’licious kiest de leukste/ grappigste/ coolste foto uit. Heel veel succes!