Kom woensdag gezellig ontbijten met je buurman

Ook deze maand is er weer een gezellige en inspirerende Breakfast Club! Woensdag 16 maart vanaf 07.30u is iedereen welkom in C’licious om een heerlijk broodje te eten en daarna geïnspireerd te worden door een andere Miller. Dit keer nemen we een kijkje in het spiksplinternieuwe kantoor van Bowl-Easy, inclusief bowlingbaan. Neem vooral je buurman mee en maak kennis met de andere ondernemers op het terrein!

Kom je ook? Meld je dan aub even aan via info@cmill.com. 🙂

De Breakfast Club is een gratis ontbijt voor ondernemers op ©-mill. Weet jij eigenlijk wel wie er allemaal in de andere gebouwen werken? Of wat je buurman doet? Er liggen mogelijkheden tot samenwerking binnen een straal van 100m! Ontmoet elkaar én geniet van een lekker broodje bij de Breakfast Club. Vergeet niet om je aan te melden, zodat Miranda weet hoeveel broodjes ze moet bakken!