Aanstaande maandag is er werk aan de weg!

Voor onze nieuwe huurders in gebouw C wordt glasvezel aangelegd. Dit betekent dat aanstaande maandag verschillende werkzaamheden gaan plaatsvinden op ons terrein. Het zal geen hele dag in beslag nemen en het verkeer wordt niet verhinderd, maar we willen jullie toch graag even informeren. Voor gebouw C én langs de eerste parkeerplaatsen aan de rechterkant na de slagboom wordt gewerkt. Hierdoor kan er voor de Millers in gebouw K, maar ook voor anderen tijdelijk enige overlast zijn. Wij hopen op jullie begrip!

Indien er nog vragen zijn, laat het ons dan even weten via (045)5719910 of info@cmill.com.

Hieronder een afbeelding voor de werkzaamheden. De blauwe lijn geeft aan waar werkzaamheden moeten plaatsvinden, de geel/groene lijn geeft aan waar al een aansluiting is. In tegenstelling tot de blauwe lijn aan de straatzijde, vinden de werkzaamheden plaats aan de gebouwzijde (dus aan de voorkant van de auto’s). Je kunt er gewoon parkeren, alleen iets meer richting de straat. Het verkeer wordt verder niet verhinderd!

WerkzaamhedenMGL2.png