Koffie smaakt beter in een beker van C’licious

We maken je alvast lekker. Volgende maand begint C’licious met een nieuwe spaaractie voor koffie, koffie, lekker bakje koffie… Hoe begin je je dag nou beter dan met een lekker bakkie leut? Nou, door die cafeïne binnen te krijgen uit een beker van C’licious! Vanaf eind deze maand kun je gaan sparen voor één van deze bekers.

Met de welbekende spaarkaart kun je in C’licious sparen voor deze beker. Het mooie is: als je daarnaast je emailadres achterlaat, krijg je meteen een tegoedbon voor DRIE kopjes koffie/thee gratis!

Kom je niet vaak in C’licious? Ten eerste: waarom niet?! 😉 Ten tweede: is niet erg! Je kunt ook sparen voor deze beker vanuit je kantoorstoel. Met de broodjesservice van C’licious krijg je je favoriete broodjes gewoon ’thuisgebracht’. En dan bedoelen we met thuis, natuurlijk je kantoor op ©-mill!

Bel C’licious en geef je bestelling door:

045-5432825

Let op! De huidige spaaractie loopt nog tot 30 maart. Nog even doorsparen dus!