16 & 25 maart staat ©-mill in je agenda!

Of nog niet? Nee? Doe het dan meteen! Houd woensdagmorgen 16 maart vanaf 07.30u vrij voor een heerlijke Breakfast Club en vrijdagmiddag 25 maart vanaf 16.00u voor de gezellige Millerborrel!

Ook deze maand is er weer een gezellige en inspirerende Breakfast Club! Vanaf 07.30u is iedereen welkom in C’licious om een heerlijk broodje te eten en daarna geïnspireerd te worden door een andere Miller. Dit keer nemen we een kijkje in het spiksplinternieuwe kantoor van Bowl-Easy, inclusief bowlingbaan. Neem vooral je buurman mee en maak kennis met de andere ondernemers op het terrein!

Kom je ook? Meld je dan aub even aan via info@cmill.com. 🙂

Superleuk om te zien dat er steeds meer Millers een drankje komen doen bij de Millerborrel. Sla de volgende editie dus niet over! De drankjes staan vrijdag 25 maart om 16.00u klaar op het grasveld in gebouw B. Zorg dat je erbij bent!