Millerborrels & samen ontbijten: zet deze data alvast in je agenda!

SAVE THE DATE: op woensdag 17 februari is de nieuwe Breakfast Club (met een presentatie van AV-Point) en op vrijdag 26 februari sluiten we de maand wederom feestelijk af met de Millerborrel!

Woensdag 17 februari om 07.30 uur is de Breakfast Club in C’licious! De Breakfast Club is een ontbijt voor alle ondernemers, gratis verzorgd door ©-mill. Deze editie komt AV-Point langs om te vertellen over hun laatste projecten, waaronder ‘Horse of Kings’. Bekijk de trailer hier 🙂 Geef je op voor de Breakfast Club via een mail naar Miranda!

IMG_2321.JPG IMG_2323.JPG

IMG_2325.JPG IMG_2322.JPG

Wat was het gezellig bij de Millerborrel in januari! Oude en nieuwe Millers, pooltafelcompetities en vooral natuurlijk lekkere drankjes en leuke gesprekken. Dat wil je niet missen de volgende keer, dus schrijf vrijdag 26 februari alvast in je agenda!