Join the Breakfast Club: aanstaande woensdag met Simac!

De wereld van informatietechnologie is constant in beweging en zorgt voor uitdagingen en bedreigingen, maar vooral ook voor kansen. Simac denkt in IT-oplossingen, en die zijn op meer plekken nodig dan je denkt! Kom aanstaande woensdag naar de Breakfast Club voor een gratis ontbijt (met heerlijk warme kop koffie of thee) en laat je verrassen!

©-mill organiseert maandelijks de ‘Breakfast Club’, een gezellig ontbijt voor alle ondernemers. Vanaf 07.30u is iedereen welkom in C’licious om een heerlijk broodje te eten en daarna geïnspireerd te worden door een andere Miller. Neem vooral je buurman mee en maak kennis met de andere ondernemers op het terrein!

Zet het direct in je agenda!

Kom je ook? Meld je dan aub even aan via info@cmill.com!

Tot woensdag!