Nieuwe kantoren, vergaderruimtes en een ontmoetingsplek in gebouw C

We zijn natuurlijk heel erg blij met ons mooie bedrijfsrestaurant in gebouw B. Maar tijdens de verhuizing van C’licious is wel een gedeelte van gebouw C leeg komen te staan. Met de komst van MGL en A&C Media naar ©-mill gaat daar verandering in komen!

Allereerst een hartelijk welkom aan Media Groep Limburg (MGL) en A&C Media! Samen met hen is een nieuw plan gerealiseerd voor de leegstaande ruimtes in gebouw C. Bovenin gebouw C worden meerdere kantoor- en vergaderruimtes gerealiseerd. Ook komt er een mooie ontmoetingsplek en worden de huidige ruimtes opgefrist. De verbouwing wordt gefaseerd uitgevoerd en start in het voormalige bedrijfsrestaurant. De beginfase, het slopen, zal nog doorlopen tot deze week. Hierna zullen we doorgaan met de gehele verbouwing.

Tijdens de werkzaamheden is in verband met veiligheid geen doorgang mogelijk op de bovenverdieping. Wij danken jullie voor jullie begrip bij enige overlast. Indien er nog vragen zijn, beantwoorden we deze graag!

Plan verbouwing gebouw C.jpg

De plannen voor de verbouwing in gebouw C