Krijg antwoord op je levensvragen en steun Serious Request bij The Voice of Coaching.

Op dinsdag 22 december kun je bij Locus Training, Coaching en Advies in gebouw A terecht voor een unieke veiling. Tijdens ‘The Voice of Coaching’ kun jij je vraag voorleggen aan drie coaches en met één coach aan de slag gaan!

Krijg een uur lang coaching op het gebied van jouw levens-, ondernemers- of loopbaanvragen. Niet alleen jij wordt daarmee geholpen, maar iemand anders ook. De opbrengst komt namelijk ten goede van Serious Request!

Hoe meld ik me aan?

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@locustraining.org. Vermeld het type coachvraag (leven/ondernemen/werken) in je mail en bepaal je bod. (minimaal €50,-. Op de website www.locustraining.org kun je het hoogste bod bekijken). Er worden 12 coachgesprekken geveild aan de hoogste bieders. De winnaars doen mee aan The Voice of Coaching op dinsdag 22 december tussen 16.00 en 18.00 uur in C’licious.

Download alle informatie hier.

Succes met bieden en hopelijk tot dan!