Wil je met een eigen actie meedoen aan Serious Request? Loop even binnen bij Have a Byte!

Auto’s wassen? Koekjes bakken? Of een ander briljant idee om geld op te halen voor het goede doel? Ga ervoor! Bij Have a Byte kun je nog een officiële Serious Request donatiebox ophalen om al het (klein-)geld makkelijk te verzamelen.

Have a Byte heeft nog een aantal donatieboxen, klaar om opgehaald te worden! Het kantoor ligt bovenin gebouw B (naast C’licious de trap omhoog). Heb je nog een leuk initiatief, klein of groot? Loop even langs, dan kun je meteen aan de slag!

Have a Byte is hoofdpartner van Stichting Serious Request Heerlen. Ze houdt zich vooral bezig met de website en online marketing. Benieuwd wat er allemaal speelt rondom Serious Request? Daarvoor heeft Have a Byte een mooi en duidelijk overzicht gemaakt. Kijk eens op de Side Events Overzichtkaart en zie welke evenementen je allemaal kunt bezoeken!