Begin het jaar goed met een gratis agenda van Alles voor op Kantoor!

Alles voor op Kantoor levert kantoorbenodigdheden en heeft een aantal agenda’s en maandkalenders voor 2016 over. Deze kunnen niet meer geruild worden bij de leverancier, maar eigenaar Dennis Zautsen vindt het hartstikke zonde als ze weggegooid moeten worden. Hij stelt ze daarom beschikbaar voor alle Millers, gratis óf tegen een (kleine) donatie aan Serious Request!

In het kantoor van Alles voor op Kantoor staat een bak met agenda’s, maandkalenders en andere zaken waar je uit kunt kiezen. Vanaf volgende week komen er nog meer producten binnen, dus er is keus genoeg! Het kantoor ligt in gebouw A, meteen in de rechterhoek van de lounge.

Is het kantoor even dicht? Kom dan op een later moment terug. De producten mogen gratis meegenomen worden, maar elke donatie is natuurlijk meer dan welkom! De opbrengst van deze actie wordt persoonlijk naar het Glazen Huis gebracht.