Meld je nog snel aan! Lekker kerstontbijten bij C’licious

Op 16 en 17 december organiseert C’licious een heerlijk (én gezellig!) kerstontbijt. Bij aankomst ontvang je een lekker glaasje prosecco (hoe goed kan je dag beginnen) en gedurende het feestelijke ontbijt is de kerstman aanwezig in hoogsteigen persoon. Ook zijn er sfeervolle muzikale optredens. Wil je erbij zijn? Meld je aan vóór woensdag 9 december!

Bij de feestdagen hoort lekker eten. Daarom kun je bij C’licious terecht voor een heerlijk kerstontbijt op woensdag 16 en donderdag 17 december. Van 08.00 tot 10.30 uur kun je aansluiten aan de gedekte tafels. Ben je een echte vroege vogel? Dan kun je ook al eerder terecht.

Hoewel dit ontbijt sowieso maar €10,- kost, kun je ook sparen voor een gratis ontbijt. Haal je stempelkaart volgende week op bij C’licious en begin meteen! Je kunt je per bedrijf aanmelden bij Miranda of via deze link. Meld je aan voor woensdag 9 december want, net zoals je maag na het kerstontbijt, vol = vol!