Doe maar ‘crazy’, dan doe je al gewoon genoeg.

Ook dit jaar kun je weer meerennen met de Crazy Christmas Colorrun! Op zondag 27 december 2015 zal de 2e editie van de Crazy Christmas Colorrun plaatsvinden bij ©-mill. Tijdens een run van één, vier of acht kilometer moeten deelnemers diverse obstakels trotseren terwijl zij door kleurpoeders heen rennen. Dat wil je niet missen!

Strik je veters en stretch die hamstrings, want op zondag 27 december organiseert de Ronde Tafel 96 de Crazy Christmas Colorrun. Deze ludieke hardloopwedstrijd zit boordevol leuke hindernissen, poederkleuren en disco-feeling en wordt bovenal gehouden op ons eigen ©-mill terrein!

De opbrengst van deze run komt ten goede aan het Zuyderland Ziekenhuis locatie Heerlen. Doel is om een interactieve speelwand te realiseren ten behoeve van het Geboortecentrum.

Starttijden

12.30 uur: Kids run

13.00 uur: Volwassenen 4km

14.00 uur: Volwassenen 8km

Tickets voor de Crazy Christmas Colorrun koop je via deze link.

Doe mee, we zien je graag op 27 december op het ©-mill terrein!