Ben (Jobstap) in actie voor Serious Request: help je mee?

Serious Request 2015 komt eraan! Omdat het Glazen Huis in Heerlen staat, zien we veel mooie acties voorbijkomen om een extra centje voor het goede doel op te halen. Die ondersteunen we graag! Zo kregen we het verzoek van Jobstap het verhaal van Ben met jullie te delen. Lees hier zijn dappere initiatief voor Serious Request!

Hallo Allemaal,

Ik zal me eerst even voorstellen;

Mijn naam is Benjamin Rijnbende en op 17-11-2010 ben ik getroffen door een zware hersenbloeding, waarna ik oa. een maand in coma heb gelegen op de Intensive Care in het AZM (in die tijd heb ik meerdere complicaties gehad die voor iemand in slechte fysieke gesteldheid op zich al dodelijk kunnen zijn zoals verhoogde hersendruk, zware longontsteking en koortsaanvallen van 40+ graden Celsius)

Wonder boven wonder heb ik het allemaal overleefd. Wel heb ik blijvende schade opgelopen zoals een halfzijdige verlamming (links). Ik ben dus fysiek beperkt in mijn mogelijkheden, maar daar laat ik me zo min mogelijk door tegenhouden! Na een revalidatieperode van ruim een jaar ben ik weer teruggekeerd in de "normale" maatschappij en ben ik via Jobstap weer aan het werken geslagen(fulltime). Inmiddels ben ik weer twee banen verder , heb ik mijn rijbewijs gehaald en rijd ik in mijn eigen auto (met aanpassingen weliswaar maar toch)en gaat het eigenlijk beter dan iedere "expert" die mij in mijn ziekteperiode heeft behandeld/gezien zou durven dromen! Ook ben ik intussen getrouwd en heb een zoon!

P1020925.JPG Dastan en ik (2).jpg

Nu strijkt Serious Request eindelijk eens neer in Limburg en dus wil ik mijn steentje bijdragen aan deze geweldige actie. Hierop heb ik besloten om een halve triathlon te ondernemen (halve aangezien ik ook half verlamd ben, wel toepasselijk 🙂 ).

Dit ga ik ondernemen op de drie dagen voor kerstmis (elke dag een onderdeel; dag 1: 1.9 km zwemmen, dag 2: 90 km fietsen, dag 3: 21 km lopen)

Wil je mijn actie ondersteunen? klik dan op de volgende link en doneer zodat ik een zo hoog mogelijk bedrag met deze actie kan binnenhalen voor het goede doel!

http://kominactie.3fm.nl/actie/ben-unstoppable