Save the date: Breakfast Club op 18 november

‘De Breakfast Club’ is het ontbijt voor alle ondernemers op ©-mill.

Kom op 18 november om 08.00 uur met ons ontbijten in C’licious en begin de dag met een volle maag en nieuwe inspiratie! Meld je hier aan.

Op woensdag 18 november kunnen alle Millers kennismaken met Medemiller Fysio Factory en hun partner Ergonomiespecialist, speciaal overgevlogen uit Kerkrade.

Ergonomiespecialist staat voor veilig, gezond en duurzaam werken. Werkplekken zijn over het algemeen niet afgestemd op de gebruikers, integendeel: vaak passen zich de gebruikers aan een werkplek aan. Het gevolg? Ongezonde lichaamshoudingen, fysieke klachten, vermoeidheid, verminderde prestaties op de werkplek.

De partners willen laten zien dat er voor iedereen een gepaste oplossing mogelijk is. In het nieuwe zitlab bij Fysio Factory kunnen jullie proeven aan de beschikbare oplossingen én aan een kopje koffie. Het is ook mogelijk om de instellingen van je werkplek te laten analyseren door een deskundige. Hierbij meten ze niet alleen maar de maten van je werkplek, maar bekijken ook de manier waarop je werkt.

De partners hebben speciaal voor de Breakfast Club een uniek aanbod… Wat dat is, ontdek je om acht uur op woensdag 18 november!