Pssst… Ben jij wel eens de weg kwijt bij ©-mill?

Punt 1: Daar hoef je je helemaal niet voor te schamen. Punt 2: Het hoeft nu niet meer! We hebben deze week namelijk nieuwe bewegwijzering laten plaatsen voor alle gebouwen.

Misschien heb je ze al gezien: de grote borden bij de ingangen van ieder gebouw op ©-mill. Om het iedereen wat makkelijker te maken, staan alle kantoren en bedrijfsnamen duidelijk in het zicht. Handig voor gasten en als je zelf eens een kijkje wil nemen in een ander gebouw!

Fun fact: Onze huisontwerper Marc Vola heeft alle borden ontworpen in ‘cortenstaal’. De borden zullen dus steeds meer gaan verroesten en krijgen daardoor een bijzonder karakter. Net zoals de letters van C’licious op gebouw B. Leuk toch?! Oude liefde roest niet, nieuwe liefde roest er lekker op los!

Bewegwijzering.png