Vanaf 1 november makkelijk je post verzenden bij ©-mill

Je kent het wel: denk je ‘even’ een zakelijke mailing uit te sturen, blijkt het toch altijd weer meer werk dan gedacht. Brieven wegen, enveloppen tellen, postzegels plakken… Allemaal taken die onnodig veel tijd kosten. Daar heeft ©-mill vanaf 1 november een oplossing voor!

Vanaf 1 november kun je bij de receptie van gebouw A namelijk je post makkelijk versturen met Business Post. Business Post levert aan iedere Miller speciale sealbags waar zoveel brieven in mogen als er ingaan (en die niet eens hoeven worden geteld).

Een aantal feiten op een rij:

– De eerste keer koopt iedere Miller die meedoet 20 Business Post sealbags en betaalt slechts €15,-. Deze kunnen makkelijk worden terugverdiend met de tarieven van Business Post. Klik hier voor het volledige overzicht;

– Hierna kunnen sealbags 1x per week worden nageleverd tegen € 1,- per stuk;

– Ook aangetekende brieven kunnen in de sealbag! Even aangeven welke brieven aangetekend verstuurd moeten worden en klaar.

– In iedere sealbag zit een doorzichtig vakje waar je je visitekaartje/naamsticker toevoegt om de afzender bekend te maken. Ook kan hier het intakeformulier, met erop vermeld het aantal poststukken, de naam en een paraaf. Indien deze niet is ingevuld, telt Business Post je post!

De Business Post postbak komt te staan bij de receptie van gebouw A. De bak wordt elke werkdag geleegd rond 16.30u en de post wordt binnen 24 uur bezorgd.

Contactpersoon Léon Jacobs van Business Post zal in de komende twee weken persoonlijk contact opnemen met alle Millers en iedereen die wenst deel te nemen wegwijs maken in het traject. In de tussentijd al vragen? Mail dan gerust met leon.jacobs@bpzl.nl.