Breakfast Club op 16 september: staat het al in je agenda?

Beste ondernemende Miller!

Er zijn een aantal nieuwe gezichten in het huis en er zijn sowieso vast ook een aantal andere Millers die je nog niet kent. Het lijkt ons daarom hoog tijd om samen te ontbijten en bij te praten!

We hebben de ‘Breakfast Club’ in een nieuw jasje gestoken: iedere derde woensdag van de maand gaan we lekker samen ontbijten en sparren over het thema ‘samenwerken in de praktijk’.

Welke samenwerking heeft veel opgeleverd, hoe pak je dat op, waar loop je tegenaan?

We genieten eerst op de vertrouwde manier, kort en krachtig, van een heerlijk ontbijt, gratis aangeboden door ©-mill. Daarna gaan we met de leren tram op bezoek bij een van onze collega’s.

Tijdens de Breakfast Club van 16 september gaan we langs bij Nick Custers en zijn bedrijf Relim. We maken binnen 10 minuten kennis met zijn business om daarna met elkaar in dialoog te gaan over het thema samenwerking. MedeMiller Pierre Buijs (creovate) begeleidt ons daarbij.

Dus waar wacht je nog op! Laten we elkaar treffen, inspireren en motiveren bij de volgende Breakfast Club op 16 september om 07.30u (bij het krieken van de werkdag) in C’licious!’