Relim kan de strijk doen

De strijkservice van Relim is verhuisd! Sinds maandag 17 augustus 2015 heeft werkleerbedrijf Relim haar innamepunt verplaatst van gebouw A naar gebouw D, de plek waar Relim gevestigd is. Dit zorgt ervoor dat de openingstijden verbreed zijn en de strijkservice volledig in eigen beheer valt.

Sandra, een van de medewerksters van Relim, zat voorheen in de ochtenden achter de receptiebalie van gebouw A om de strijk te ontvangen. Het verplaatsen van het innamepunt naar de receptie van Relim zorgt ervoor dat de dienst niet enkel een aantal uur in de week, maar iedere werkdag van 08.00u – 17.00u beschikbaar is! Daarnaast is het nu ook mogelijk om gebruik te maken van de Verstelservice, die Relim via hun werkplaats Mode & Textiel aanbiedt.

Om de kosten hoef je het in ieder geval niet te laten! Zo kost het strijken van een hemd €0,90, maar zijn er ook vele andere mogelijkheden. De Strijk- en Verstelservice van Relim zijn zowel particulier als zakelijk te gebruiken. Heb je vragen of misschien al een eerste dosis strijk beschikbaar? Meld je even bij de receptie van Relim in gebouw D, de dames helpen je graag!