Werk aan de Euregioweg!

Niet alleen bij ©-mill, maar ook om ©-mill heen is er de komende tijd werk aan de weg. We ontvingen van STRABAG BV informatie over de geplande werkzaamheden voor de reconstructie van de "Euregioweg" in september en oktober.

In de route vanaf het viaduct bij de Heerlerbaan tot aan het Esso tankstation bij de Rukkerweg wordt het asfalt vervangen. Om een betere doorstroming en extra verkeersveiligheid te realiseren, komen er rotondes bij Winckelen en de Heerlenersteenweg en zal bij de Rukkerweg een extra rechtsafstrook aangelegd worden.

De werkzaamheden kunnen ervoor zorgen dat jullie op weg naar ©-mill (of naar huis natuurlijk!) enige verkeershinder ervaren. STRABAG BV wil deze zo kort mogelijk laten duren door te werken in de weekenden en de avonden.

Lees alle informatie over de werkzaamheden in deze PDF.

Vanavond, donderdag 27 augustus 2015, is er een inloopavond in het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade (zaal Roda brasserie). Als je nog vragen hebt, of graag even de plannen op tekening wil bekijken, kun je daar tussen 19.00 en 21.00u terecht.